Zmeny rozhodujúcich faktorov rozvoja
Zo správy Svetovej banky poskytujúcej prehľad o rozvojovej politike Slovenska. Zdroje ekonomického rastu. Zdroje narastania dopytu. Zamestnanosť, mzdy, produktivita. Program sociálnej pomoci. Dva scenáre dopadu deficitu verejnej správy a verejného dlhu v r. 2001-2009.