Analýza ekonomiky regiónov Slovenska - Lapišáková, Jiřina
Štatistika Slovenska musí byť v súlade s medzinárodnými normami EÚ. Jednou z prioritných oblastí regionálnej štatistiky sú regionálne účty. Východiská a ciele pre regionálnu politiku Európskej únie. Regionálne ukazovatele. Dôchodky domácností.