Ceny a oceňovanie v praxi podnikateľov - Kaletová, Viera
Pojem cena a funkcia ceny. Právne predpisy upravujúce ceny. Zákon o cenách. Stanovenie cien. Ceny stanovené dohodou. Stanovenie cien pri zmluvách podľa Obchodného zákonníka. Osobitosti pri dohodovaní ceny. Cenová problematika a oceňovanie v účtovníctve. Oceňovanie v obstarávacích (historických) cenách. Oceňovanie reprodukčnými obstarávacími cenami. Oceňovanie majetku a záväzkov. Osobitosti oceňovania pre účely dane z príjmov. Pracovný list k cenám a oceňovaniu.