Špecifikácia a druhy sociálnej práce - Žilová, Anna
Druhy sociálnej práce (členenie praktickej sociálnej práce z aspektu cieľového zamerania a etapy sociálnej práce). Preventívna sociálna práca. Kuratívna sociálna práca. Etapy jednotlivých druhov sociálnej práce. Formy sociálnej práce - individuálna, skupinová a komunitná sociálna práca.