Daň z pridanej hodnoty od 1.1.2003 a jej zaúčtovanie - Jurišová, Anna
Dňom 1. januára 2003 nadobudli účinnosť dve novely zákona o DPH, zákon č. 511/2002 Z.z. a zákon č. 637/2002 Z.z. Obidve právne normy priniesli zmeny, ktoré zásadným spôsobom ovplyvnia spôsob aplikácie tejto dane v praxi. Príspevok približuje postup pri zmene účtovných prístupov a tiež účtovanie dane z pridanej hodnoty v roku 2003.