Rodinná politika v Nemecku - Gerbery, Daniel
Vývoj rodinnej politiky v dvoch odlišných politických systémoch. Súčasná rodinná politika - nástroje podpory rodín, daňová politika a rodina, starostlivosť o deti. Smerovanie rodinnej politiky v Nemecku.