Povinnosti zamestnávateľov voči inštitúciám v oblasti mzdového účtovníctva - Strýčková, Jolana
Nadviazenie príspevku z č. 2-3/2003 na príklad č. 1 Zmena zamestnávateľa z malého závodu na veľký závod. Povinnosti v oblasti dôchodkového zabezpečenia. Malý závod. Veľký závod. Založenie a vedenie Evidenčného listu dôchodkového zabezpečenia (ELDZ). Ústredná evidencia ELDZ a predstihové konanie. Pracovné listy. Vzory tlačív.