Postupy účtovania pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva
Opatrenie č. 23 054/2002-92 Ministerstva financií Slovenskej republiky zo 16. decembra 2002, ktorým sa ústanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva. Rámcová účtová osnova pre podnikateľov. Nové postupy účtovania nadobúdajú platnosť dňom 1. januára 2003.