Postupy účtovania pre podnikateľov účtujúcich v sústave jednoduchého účtovníctva
Opatrenie č. 23 586/2002-92 Ministerstva financií SR zo 17. decembra 2002, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania pre podnikateľov účtujúcich v sústave jednoduchého účtovníctva. Účtová závierka v jednoduchom účtovníctve. Nové postupy účtovania nadobúdajú platnosť dňom 1. januára 2003.