Postupy účtovania pre rozpočtové a príspevkové organizácie
Opatrenie č. 23 340/2002-92 Ministerstva financií SR zo 17. decembra 2002, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcová účtová osnova pre rozpočtové organizácie, štátne fondy, obce, vyššie územné celky, príspevkové organizácie a niektoré iné právnické osoby, ktorých hlavným predmetom činnosti nie je podnikanie. Nové postupy účtovania nadobúdajú platnosť dňom 1. januára 2003.