Účtovné súvzťažnosti - Kaletová, Viera
Od 1. januára 2003 nadobúdajú účinnosť nové účtovné predpisy, ktoré prináša opatrenie Ministerstva financií SR č. 23 054/2002-92 pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva. Účtovné súvzťažnosti ako pomôcka riešenia začiatočných ťažkostí vo forme komentára k jednotlivým účtovým triedam a viac než 3 000 účtových prípadov, ktoré sa najbežnejšie vyskytujú v praxi.