Ešte raz zo svetového kongresu účtovníkov v Hongkongu - Hvoždarová, Jana
Program kongresu - problémové okruhy. Pozornosť si zaslúži príspevok Globalizácia a úloha účtovníckej profesie v 21. storočí. IFAC - významná a celosvetovo akceptovaná organizácia. Otázka, ktoré medzinárodné štandardy by mali celosvetovo platiť pre účtovníctvo. Potreba vzdelávania v účtovníctve. Témy z plenárnych zasadnutí kongresu.