Pohádky o válce - Stiglitz, Joseph E.
Úvahy Josepha Stiglitza, nositeľa Nobelovej ceny za ekonomiu o negatívnom dopade vojny s Irakom na svetovú ekonomiku. Fiškálny deficit a deficit obchodnej bilancie v Amerike. Ropa