Od 1. januára môže verejná VŠ spravovať majetok štátu - Roháč, Ján
O možnosti spravovať majetok štátu verejnou vysokou školou. Právne úpravy tvorby, rozsahu obstarávania, nakladania, ochrany, prenájmu a darovania takéhoto majetku.