Daňové priznanie právnických osôb za rok 2002 - Harumová, Anna, 1955-
Tri druhy daňových priznaní. Kedy a kde sa podáva daňové priznanie. Hospodársky výsledok. Položky zvyšujúce účtovný zisk. Položky znižujúce účtovný zisk. Ako vypĺňame daňové priznanie za rok 2002 (návod). Dodatočné priznanie. Ostatné tabuľky pomocných výpočtov a doplňujúcich údajov.