Daňové priznanie k dani z pridanej hodnoty po novom - Vargan, Milan
Príklady na vyplnenie nových tlačív na daňové priznanie dane z pridanej hodnoty. Dôležité zmeny, ktoré prináša nový zákon o dani z pridanej hodnoty.