XVI. svetový kongres účtovníkov a audítorov v Hongkongu - Sršňová, Anna
Rozhovor s I. Bošelom, prezidentom SKAu, o svetovom kongrese účtovníkov a audítorov v Hongkongu v novembri 2002. IFAC - Medzinárodná federácia účtovníkov a audítorov. Predmet a témy rokovaní. Budúcnosť účtovníctva a audítorstva na Slovensku.