Šéf je autorita - Stránský, Miroslav
Autorita riadiaceho pracovníka. Prirodzená a vynútená autorita. Autorita a jej vplyv na pracovisku. Strata autority. Faktory vedúce ku vzniku komplexu ohrozenej autority.