Pätina krádeží sa možno vôbec nestala - Deckerová, Veronika
Pohľad na krádeže automobilov a poistné podvody s tým súvisiace v USA a na Slovensku. Krádeže automobilov podľa značiek a podľa regiónov na Slovensku za r. 1997-2002. Počet ukradnutých automobilov na Slovensku v rokoch 1990-2002. Počet ukradnutých automobilov v jednotlivých krajinách sveta za rok 2000.