Treba brať, kým dávajú takmer zadarmo - Blazseková, Slávka
Fondy Európskej únie na podporu regiónov - kohézny a štrukturálne. Hrubý domáci produkt na osobu v regiónoch kandidátskych krajín v roku 2000.