Pomalá vzostupná krivka - Krištofičová, Dagmar
Očakávané zmeny v doplnkovom dôchodkovom poistení na Slovensku. Právny rámec na získanie doplnkového dôchodkového poistenia. Licencie na činnosť v doplnkovom dôchodkovom poistení.