Dvoustranné mezinárodní dohody České republiky o poskytování zdravotní péče - Voborský, Rudolf
Dvojstranné medzinárodné dohody Českej republiky o poskytovaní bezplatnej zdravotnej starostlivosti s rôznymi krajinami sveta.