Nezabudnite na oznamovaciu povinnosť o platbách fyzickým osobám - Piršelová, Dagmar
O akú povinnosť ide, koho sa táto povinnosť týka, aké platby je potrebné nahlasovať, komu je potrebné platby hlásiť, čo je potrebné v oznámení uviesť, dokedy treba oznámenie zaslať daňovým úradom.