Novela zákona o sociálnej pomoci účinná od 1. januára 2003 - Brichtová, Lýdia
Novela zákona o sociálnej pomoci účinná od 1. januára 2003. Oblasť riešenia hmotnej núdze občanov - dávka sociálnej pomoci. Oblasť peňažných príspevkov na kompenzáciu sociálnych dôsledkov ťažkého zdravotného postihnutia. Oblasť sociálnych služieb.