Národní identita a slovensko-polské vztahy - Klipa, Ondřej
Obsahové vymedzenie pojmov národná identita a etnické stereotypy. Prejavy národnej identity v kontexte slovensko-poľských vzťahov. Národná identita a regionálna spolupráca. Prejavy národnej identity v cezhraničnej spolupráci. Problémy národných stereotypov a identity v slovensko-poľskom pohraničí. Lokálné a národné identity v Karpatskom euroregióne.