Dohody o prácach vykonávajúcich mimo pracovného pomeru aj v roku 2003 - Matlák, Ján
Deviata časť Zákonníka práce upravuje dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Dohoda o vykonaní práce. Dohoda o pracovnej činnosti. Dohoda o brigádnickej práci študentov. Príklady.