Afganistan - história a budúcnosť - Hudec, Jozef
Novoveká história Afganistanu. História republiky. Postsovietske obdobie. Útoky 11. septembra 2001 a následná situácia. Posttalibanské obdobie a možné smerovanie vývoja. Angažovanie sa SR v Afganistane.