Ako ďalej vo visegrádskej spolupráci - Weiss, Peter
Význam spolupráce krajín V 4 pre Slovensko. Príčiny krízy vzťahov vo V 4. Predpoklady rozvoja spolupráce v nových podmienkach členstva všetkých krajín V 4 v NATO a EÚ.