Vyhláška Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky Č. 718/2002 Z.z.
Vyhláška Min. práce, soc. vecí a rodiny SR č. 718/2002 Z.z. z 20. novembra 2002 na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a bezpečnosti technických zariadení. Prílohy: technické zariadenia - prehliadky a skúšky.