Vzťah cestnej dopravy k životnému prostrediu - Fabricius, Adrián
Nárast počtu motorových vozidiel a ich vplyv na životné prostredie. Podiel emisií znečisťujúcich látok z dopravy na celkových emisiách. Produkcia emisií z dopravnej prevádzky v SR. Nehodovosť v cestnej doprave.