Odpisovanie osobných automobilov z nových limitov s príkladmi - Oláh, Eduard
Novelizácia zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov sa dotkla aj problematiky osobných automobilov. Problémy súvisiace so zvýšením limitov pre odpisovanie osobných automobilov a ich riešenie. Odpisovanie pri osobných automobiloch obstaraných pred rokom 2002, v roku 2002 a neskôr. Príklady.