Stovky súdnych sporov a nevyrovnaný 100-miliardový majetok - Berko, Michal
Rozhovor s prezidentom J. Kojdom a viceprezidentom D. Véghom o dedičstve a úlohách Fondu národného majetku na rok 2003. Nové orgány FNM SR. Výdavky FNM za rok 2002.