Bezpodielové spoluvlastníctvo nehnuteľností z daňového hľadiska - Harušťáková, Iveta
Bezpodielové spoluvlastníctvo manželov a občiansky zákonník, a daň z nehnuteľností, a daň z dedičstva, a daň z darovania, a daň z prevodu a prechodu nehnuteľností, a daň z príjmov.