Nové skutočnosti ovplyvňujúce výšku dane z príjmov právnických osôb za rok 2002 - Borodovčák, Michal
Informácia o zmenách v oblasti dane z príjmov za rok 2002, ktoré ovplyvňujú spôsob vyčíslenia a samotnú výšku daňovej povinnosti.