Daňové priznanie fyzických osôb za rok 2002 - Harumová, Anna, 1955-
Pre účely zdanenia príjmov fyzických osôb za rok 2002 podľa zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov bolo vydané opatrenie MF SR č. 20 726/2002-72 zo 16.12.2002, ktorým sa ustanovujú vzory daňových priznaní k daniam z príjmov a vzor hlásenia o vyúčtovaní dane a o úhrne príjmov fyzických osôb zo závislej činnosti a z funkčných požitkov. Postup pri vyplňovaní daňového priznania k dani z príjmov fyzických osôb typu B1. Praktický príklad.