Zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia v odbore daní z príjmu a z majetku - Ciran, Tomáš
Metódy zabránenia dvojitého zdanenia. Zmluvná základňa SR. Určenie zdroja a rezidencie. Stála prevádzkareň. Zdaňovanie dividend, úrokov a licenčných poplatkov. Vylúčenie dvojitého zdanenia.