Účtovanie kurzových rozdielov podľa nových postupov účtovania pre podnikateľov
Účtovanie kurzových rozdielov podľa Opatrenia MF SR č. 23 054/2002-92 zo 16. decembra 2002, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovnej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva.