K systému kompenzácií podľa zákona o sociálnej pomoci: Komentár k vybraným ustanoveniam novelizácie zákona o sociálnej pomoci - Brichtová, Lýdia
Komentár k vybraným ustanoveniam zákona č. 724/2002 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 195/1998 Z.z. o sociálnej pomoci. Peňažné príspevky pre občana s ťažkým zdravotných postihnutím.