Vyhláška Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky č. 5/2003 Z.z....
Vyhláška Min. životn. prostredia SR č. 5/2003 Z.z. z 18. decembra 2002 o vykonaní niektorých ustanovení Zákona o obaloch. Požiadavky na zloženie a vlastnosti obalov. Označovanie obalov. Evidencia obalov a jej vedenie. Obsah a spôsob vedenia Registra povinných osôb a vzor potvrdenia o zápise do registra.