Personálny manažér a manažovanie rizika - Lubelec, Libor
Požiadavka minimalizácie rizík a ohrození a nadväzne možných strát, ktoré môže spôsobiť nezvládnuté riziko, sa stáva dôležitým impulzom manažérskej aktivity a zároveň aj meradlom jej efektívnosti. Kroky rizikového manažmentu. Definovanie strategických a operatívnych cieľov v príslušnej oblasti. Identifikácia možných rizík, ohrození a strát. Minimalizovanie rizika.