Účinky prevzatia vybraných segmentov spoločnej obchodnej politiky Európskej únie na Slovensko - Gajdošová, Michaela
Spoločná obchodná politika Európskej únie. Colné režimy EÚ: systém založený na Spoločnom colnom sadzobníku EÚ (režim zmluvných ciel) a systém preferenčných režimov (režim preferenčných ciel). Účinky prevzatia colných režimov Európskej únie na Slovensko.