Príjmy zo štruktúrnych fondov a odvody do spoločného rozpočtu Európskej únie - Iša, Ján
Predvstupové fondy Európskej únie (PHARE, ISPA, SAPARD). Štruktúrne fondy a Fond kohézie Európskej únie (ERDF, ESF, EAGGF, FIFG, CF). Príjmy finančných prostriedkov zo štruktúrnych fondov EÚ. Odvody do spoločného rozpočtu EÚ.