Ekonomika Slovenska po vstupe do Európskej únie - Gonda, Peter
Priame ekonomické dosahy po vstupe SR do EÚ. Mimoekonomické dosahy s ekonomickými aspektami. Dosahy vstupu SR do Hospodárskej a menovej únie.