Vzdělávání zaměstnanců v České republice a v jiných evropských zemích - Novák, Jaroslav
Štatistický prieskum podnikov v ČR, ktoré poskytujú svojim zamestnancom vzdelávanie. Financovanie vzdelávania a rôzne typy vzdelávacích akcií v podnikoch. Zámery podnikov v oblasti vzdelávania zamestnancov. Porovnanie tohto vzdelávania v českých podnikoch s inými európskymi krajinami.