Změny při mezinárodním srovnávání hrubého domácího produktu za rok 1999 - Pelej, Jiří
Medzinárodné porovnanie hrubého domáceho produktu krajín OECD a zmeny, ku ktorým prišlo v tomto porovnávaní. Porovnanie HDP na 1 obyvateľa v krajinách OECD v rokoch 1999 až 2001.