Blížia sa Vianoce pre MVO - Ragáčová, Katarína
Jedno percento z dane predstavuje približne 300 miliónov korún. Prehľad mimovládnych organizácií, ktoré získali najviac prostriedkov zo všetkých subjektov. Podmienky pre poskytovateĺa 1 percenta z dane z príjmov. Podmienky pre prijímateľa 1 percenta z dane.