Azylová politika - Sedlák, Miro
Z obsahu: Slovenská azylová politika bude musieť byť po vstupe do únie európska. Slovensko je pre migrantov diaľnicou do Európy. Zákon o azyle prináša právnu čistotu. Aby občania utečenecký tábor akceptovali, musia ho poznať. Rekvalifikácia utečencov nemusí byť návratná podpora.