Zamyšlení nad výpovědischopností makroekonomických ukazatelů, na příkladu Mexika - Sereghová, Jana
Stručný retrospektívny pohľad na ekonomiku Mexika. Kríza a pokrízové oživenie hospodárskej aktivity. Medzinárodné porovnanie témp ekonomického rastu vybraných latinskoamerických krajín. Otázky relevantnosti makroekonomických ukazovateľov Mexika. Prílev priamych zahraničných investícií do ekonomiky Mexika. Mexický trh práce a jeho perspektívy. Rast chudoby a niektoré jeho sociálne aspekty.