Úplné znění zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmu, jak vyplýva z pozdějších změn a doplnění
Dane z príjmov fyzických a právnických osôb. Osobitné ustanovenia pre vyberanie dane z príjmov. Prechodné a záverečné ustanovenia. Prílohy 1, 2, 3.