Vývoj trhu práce v súvislosti so vstupom Slovenskej republiky do Európskej únie - Košta, Ján
Analýza trhu práce so zameraním na možné prínosy a riziká po vstupe SR do Európskej únie: vývoj zamestnanosti a nezamestnanosti, vývoj nominálnych a reálnych miezd, voľný pohyb osôb (migrácia pracovných síl).